Examination Online (Distans) VHF-cert (SRC), 25/4-2022 CM

Provet genomförs på distans via videolänk och ett speciellt examineringsprogram. Varje provtagare svarar på frågorna enskilt i examineringsprogrammet, svaren rättas i anslutning till provtillfället.

Provet genomför du hemifrån på en dator via Google Meet och ett examineringsprogram, båda programmen är internetbaserade, nerladdning på egen dator ej nödvändig . Dagen innan provet får du ett mail med all nödvändig information. Provet börjar med en genomgång och kontroll av tekniken på 30 minuter, därefter är provtiden 2 h. Kostnaden för provet är 625 kr. som skall betalas via swish på provdagen.

Kontrollera att du kommer in på länken innan provet börjar och att du har alla nödvändiga program för att webbkamera & mikrofon ska fungera. Du skall helst använda dator, men i undantagsfall fungerar även läsplatta under förutsättning att Google Meet samtidigt är aktivt i en mobiltelefon.

Du svarar enskilt på provfrågorna i examineringsprogrammet, där du också fyller i personuppgifter och adress. När du är klar med provet klickar du på ”lämna in” och en kort stund därefter meddelar provförrättaren resultatet via mail eller telefonsamtal.

Har du en blå intygsbok från NFB sedan tidigare postar du den till provförrättaren efter du fått godkänt på provet, adress meddelas i det mail du får dagen innan provet. Du får sedan tillbaka boken, stämplad med ditt nya intyg. Boken returneras till dig som värdebrev genom Postnord, fraktkostnad 66 kr tillkommer.

Har du ingen bok sedan tidigare kan du efter godkänt prov beställa ett intygskort på NFB.s hemsida ”batlivsutbildning.se”

Att ha till hands vid förhörstillfället:

  • –  giltig legitimation
  • –  penna/sudd
  • –  dator med fungerande webbkamera & mikrofonVid frågor kontakta Christer Magnusson 0705 204949

Datum

25 apr 2022
Expired!

Tid

18:00

Kostnad

625.00kr

Utbildning / Examination

Examinationer

Plats

Online

Arrangör

Christer Magnusson
Telefon
0705-20 49 49
E-post
christer@navxam.se