Om oss

Vi är specialiserade på förhör,tentamens och examinationer. Vi utför dessa hos våra samarbetspartners runtom i Stockholmsområdet.

Vi genomför även skräddarsydda lösningar med båtcoaching, uppdragsutbildningar och även förhör på distans hos utländska ambassader, konsulat och lärosäten. 

Då vissa av våra kunder har det lättare med engelska än svenska så genomför vi även Förarintyg-, Kustskepparintyg- samt SRC-förhör på engelska. Och om behovet finns kan vi lösa det på vissa andra språk också.

Vi är ett flertal olika förhörsförrättare som hjälps åt med de olika förhören även om jag själv tar hand om de flesta.

“Jag” är Ola Kvarnström, 54 år gammal boendes på Värmdö, arbetar till vardags på Marinbasen Berga/Muskö där jag utöver att vara Fartygschef på olika Trängfartyg sysslar med bl.a.navigationsutbildning och hjälper även Sjöstridsskolan med olika examinationsuppdrag.

Tidigare har jag drivit eget med bland annat RIB-båts verksamhet och annan sjörelaterad utbildning.
Dessförinnan arbetade jag som kanslichef för Nämnden för Båtlivsutbildning under 2005-2012 och innan dess som sjöofficer i både Flottan och Amfibiekåren under 20 års tid.
Förhörsförrättare åt NfB har jag varit sedan 2005 och Examinator hos Chalmers sedan 2019.

NavX driver även följande webshopar och websidor; www.plastidip.se www.plastidip.no www.navx.se www.britalianracing.se www.steelseal.se www.norra-cypern.se